+48 502 999 219
+48 516 050 450

Produktów: 0

0.00zł

MotocyklowySklep24.pl

Produktów: 0

0.00zł

Z poniższego menu proszę wybrać markę, model oraz rok produkcji szukanego motocykla. Po dokonaniu wyboru, pojawi się lista dostępnych dla niego części zamiennych.

Kategorie
Najczęściej wyszukiwane
Polityka Prywatności 

Polityka prywatności

Drogi Kliencie,

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

Prosimy, abyś pamiętał, że w każdej chwili masz prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie, jak i korzystając z naszej pomocy, której chętnie udzielimy.

Zapewniamy Cię, że nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom był coraz wyższy. Wierzymy, że zapoznanie się z naszą polityką prywatności pozwoli Ci poczuć się bezpiecznie i cieszyć zakupami MotocyklowySklep24.pl

I. Kto jest administratorem danych osobowych MotocyklowySklep24.pl
?

Administratorem danych osobowych MotocyklowySklep24.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest:

 

RAJSKI SŁAWOMIR "SELECT"
ul. Szeroka 11
62-300 Września

NIP 789-105-95-98
REGON 300211667


Administrator zarejestrował u Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (dalej GIODO) zbiór danych o nazwach:

1. Klienci www.motocyklowysklep24.pl

II. Jak chronimy Twoje dane osobowe?

Administrator równocześnie z zarejestrowaniem w GIODO wdrożył w MotocyklowySklep24.pl politykę bezpieczeństwa danych osobowych i politykę bezpieczeństwa systemu IT, które zapewniają skuteczną ochronę Twoich danych osobowych.

Do najważniejszych elementów systemu ochrony danych osobowych należą:

A. Dostęp do Twoich danych osobowych, mają tylko ci pracownicy MotocyklowySklep24.pl, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony.

B. System IT MotocyklowySklep24.pl spełnia wszelkie standardy ochrony danych osobowych.

Zastosowano środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodne z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych, w tym rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024) oraz wytycznymi Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

Administrator dopełnił wszelkich prawem przewidzianych obowiązków w zakresie ochrony danych osobowych.

III. Dlaczego i o jakie Twoje dane osobowe prosimy?

A. Rejestracja

W trakcie rejestracji prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta w MotocyklowySklep24.pl, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia

Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma również możliwość weryfikacji statusu złożonego zamówienia i historii dokonanych zakupów. Zarejestrowany i zalogowany klient w każdej chwili może samodzielnie poprawiać, uzupełniać lub usunąć całkowicie dane z MotocyklowySklep24.pl.

W trakcie rejestracji prosimy o:

1. imię i nazwisko – niezbędne nam do wystawienia później dokumentu sprzedaży i zaadresowania przesyłki;
2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędny nam później do zaadresowania przesyłki;
3. e-mail – niezbędny do logowania do MotocyklowySklep24.pl i komunikacji związanej z korzystaniem z MotocyklowySklep24.pl;
4. numer telefonu – niezbędny w przypadku wyboru niektórych metod dostawy (wymagany przez przewoźników)

Dane podane w trakcie rejestracji są przetwarzane wyłącznie przez MotocyklowySklep24.pl i nie są wykorzystywane w żaden inny sposób.

B. Złożenie zamówienie

W trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.

Przy składaniu zamówienia prosimy o podanie:

1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne do wystawienia dokumentu sprzedaży i zaadresowania przesyłki;
2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędny do zaadresowania przesyłki;
3. e-mail – niezbędny do komunikacji związanej z realizacją zamówienia;
4. numer telefonu – niezbędny w przypadku wyboru niektórych metod dostawy (wymagany przez przewoźników).

W przypadku, kiedy przy składaniu zamówienia Klient wybierze dostawę na inny adres niż wskazany przy rejestracji lub składaniu zamówienia, prosimy dodatkowo o podanie:

1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne nam do zaadresowania przesyłki;
2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędny do zaadresowania przesyłki;
3. numer telefonu do odbiorcy przesyłki – niezbędny w przypadku wyboru niektórych metod dostawy (wymagany przez przewoźników).

W przypadku, kiedy przy składaniu zamówienia Klient wybierze wystawienie dokumentu sprzedaży na inne dane, niż wskazane przy rejestracji lub składaniu zamówienia, prosimy dodatkowo o podanie:

1. imię i nazwisko lub nazwa firmy/instytucji – niezbędne do wystawienia dowodu sprzedaży;
2. adres (ulica, numer domu/lub numer domu i lokalu, kod pocztowy i miasto) – niezbędne do wystawienia dowodu sprzedaży;
3. numer NIP – niezbędny do wystawienia dowodu sprzedaży.

Dane podane w trakcie składania zamówienia są przetwarzane przez MotocyklowySklep24.pl i następujące podmioty w podanym poniżej zakresie:

1. imię i nazwisko, adres, telefon, e-mail wskazane jako adres dostawy przekazywane są firmom przewozowym w postaci etykiety/listu przewozowego będącego jednocześnie zleceniem doręczenia przesyłki w zależności od wybranego rodzaju przesyłki przekazywane są :

a. Poczta Polska S.A. ul. Stawki 2, 00-940 Warszawa

2. imię i nazwisko, adres, NIP wskazane jako dane na które ma być wystawiony dokument sprzedaży są przekazywane w postaci dokumentu sprzedaży do systemu księgowego:

a. FS Faktura operatora serwisu flysoft.pl

W przypadku skorzystania z płatności z wykorzystaniem zewnętrznego systemu płatności, wszelkie dane podane po przejściu na stronę operatora płatności pozostają zarejestrowane wyłącznie w jego bazie i nie są w żaden sposób dostępne lub przechowywane przez MotocyklowySklep24.pl

MotocyklowySklep24.pl współpracuje z następującymi operatorami płatności:

a. PayU SA operatora serwisu payu.pl

IV. Twoje dane osobowe, które pobierane są automatycznie po wejściu na MotocyklowySklep24.pl

 

A. MotocyklowySklep24.pl (serwer)

System informatyczny, z którego korzysta MotocyklowySklep24.pl automatycznie gromadzi w logach dane związane z urządzeniem, z którego korzystasz łącząc się z MotocyklowySklep24.pl. Dane te gromadzone są jedynie w celach statystycznych i dotyczą: typu urządzenia, systemu operacyjnego, rodzaju przeglądarki internetowej, rozdzielczości ekranu, głębi kolorów, IP, dostawcy usług internetowych, czy adres wejścia na MotocyklowySklep24.pl i są wykorzystywane jedynie w procesie optymalizacji MotocyklowySklep24.pl w celu zapewnienia jak największej wygody korzystania.

 

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

B. MotocyklowySklep24.pl(cookies)

MotocyklowySklep24.pl wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia MotocyklowySklep24.pl rozpoznania Ciebie i dostosowania MotocyklowySklep24.pl do Twoich potrzeb.

MotocyklowySklep24.pl wykorzystuje cookies do:

1. zapamiętania zalogowania
2. zapamiętania zawartości Twojego koszyka
3. zapamiętania Twoich preferencji wyświetlania 
MotocyklowySklep24.pl
4. tworzenia statystyk i raportów oglądalności funkcjonowania 
MotocyklowySklep24.pl

W przypadku, gdy nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies pochodzących z MotocyklowySklep24.pl nie możemy zagwarantować jego poprawnego działania.

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies, ale po zakończeniu odwiedzin w MotocyklowySklep24.pl chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak, to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

C. Google Analytics (cookies)

Google Analytics wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia przeanalizowania przez MotocyklowySklep24.pl źródeł ruchu i sposobu, w jaki odwiedzający korzystają z niego.

Google gromadzi na swoich serwerach dane pozyskane z umieszczania na urządzeniach plików cookies i korzysta z tych informacji w celu tworzenia raportów i świadczenia innych usług związanych z ruchem i korzystaniem z Internetu.

Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies Google nie możemy zagwarantować poprawnego działania MotocyklowySklep24.pl.

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies Google, ale po zakończeniu odwiedzin w MotocyklowySklep24.pl chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

D. Google AdWords (cookies)

Google AdWords wykorzystuje technologię „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na Twoim urządzeniu, w celu umożliwienia przez MotocyklowySklep24.pl oceny poprawności i skuteczności prowadzonej działalności reklamowej z wykorzystaniem sieci AdWords.

Google gromadzi na swoich serwerach dane pozyskane z umieszczania na urządzeniach plików cookies i korzysta z tych informacji w celu tworzenia raportów i świadczenia innych usług związanych z ruchem i korzystaniem z internetu.

Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Dane te nie są nigdy łączone z danymi podanymi, o których mowa w III części i stanowią jedynie materiał do analizy statystycznej i mechanizmów korygowania błędów systemowych.

Jeżeli nie zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies może zablokować ich umieszczenie odpowiednio konfigurując swoja przeglądarkę internetową. Informacje jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej. Niestety w przypadku zablokowania plików cookies Google nie możemy zagwarantować poprawnego działania MotocyklowySklep24.pl.

Jeżeli zgadzasz się na umieszczanie na swoim urządzeniu plików cookies Google, ale po zakończeniu odwiedzin w MotocyklowySklep24.pl chciałbyś je skasować, możesz to zrobić bez ryzyka a informację o tym jak to zrobić znajdziesz w plikach pomocy swojej przeglądarki internetowej.

 

V. Polityka prywatności bezpieczeństwa partnerów MotocyklowySklep24.pl

MotocyklowySklep24.pl bardzo starannie dobiera swoich partnerów biznesowych i równie starannie weryfikuje zamieszczanie w MotocyklowySklep24.pl linki do innych stron internetowych. MotocyklowySklep24.pl nie odpowiada jednak za standard i politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli, operatorów czy administratorów tych stron. Dlatego zalecamy weryfikację każdego z naszych partnerów w zakresie własnym i samodzielne podjęcie decyzji, czy chcesz powierzyć im Twoje dane osobowe.

VI. Udostępnianie Twoich danych osobowych

W szczególnych sytuacjach, w których obowiązujące prawo nakazuje administratorowi udostępnienie zebranych danych organom państwowym, MotocyklowySklep24.pl dane takie udostępni. Za wyjątkiem tych sytuacji, Twoje dane osobowe będą ujawnianie wyłącznie w zakresie, celu i podmiotom wymienionym w niniejszej polityce prywatności.

VII. Zmiana polityki bezpieczeństwa MotocyklowySklep24.pl

MotocyklowySklep24.pl zastrzega sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania MotocyklowySklep24.pl lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem.

O takiej zmianie MotocyklowySklep24.pl powiadomi droga? elektroniczna? (na wskazany przy rejestracji e-mail). Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejs?ciem w z?ycie nowej polityki prywatności.


Aktualny tekst polityki prywatności zawsze znajduje się pod adresem http://www.motocyklowysklep24.pl/polityka-prywatnosci-i-33.html

VIII. Kontakt

MotocyklowySklep24.pl  kontaktuje się z Tobą korzystając z podanego e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.

Wszelkie pytania, sugestie co do polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych oraz wnioski dotyczące aktualizacji lub usunięcia Twoich danych osobowych prosimy zgłaszać na adres e-mail info@MotocyklowySklep24.pl  lub pod naszym numerem telefonu +48 502 999 219 
W powyższych sprawach można również korespondować z nami pod adresem: 
MotocyklowySklep24.pl  RAJSKI SŁAWOMIR "SELECT"ul. Szeroka 11 , 62-300 Września

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych nasza Firma chroni dane osobowe Użytkowników. Nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nieużyczamy zgromadzonych danych osobowych Użytkowników innym osobom ani instytucjom. Twoje dane osobowe, traktujemy jako informacje poufne. Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom.
 

POLITYKA PLIKÓW "COOKIES"

 
Pliki cookies (ciasteczka)
Są to niewielkie pliki tekstowe, zapisywane przez serwery WWW i przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników, wykorzystywane przez strony internetowe. Informacje zawarte w plikach cookies są odczytywane przez serwery WWW przy ponownym połączeniu się ze stronami internetowymi. Pliki te najczęściej zawierają następujące parametry: nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania oraz unikalne, najczęściej zaszyfrowane dane, uniemożliwające ich odczytanie przez osoby nieuprawnione i inne serwery WWW.
 
Stosujemy dwa typy plików cookies sesyjne - pliki tymczasowe pozostające w urządzeniu użytkownika do czasu wylogowania się ze strony internetowej lub zamknięcia oprogramowania (np. przeglądarki internetowej),
stałe - pliki tymczasowe pozostające w urządzeniu użytkownika do czasu określonego w plikach cookies lub do ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

Cele zastosowania plików cookies:
utrzymanie sesji użytkownika po zalogowaniu się przez Uzytkownika na swoje konto, optymalizacja korzystania ze strony internetowej, gromadzenie danych statystycznych, które pozwalają identyfikować sposób korzystania użytkowników ze strony, tworzenie statystyk oglądalności. 
 
W jaki sposób zmienić ustawienia lub usunać pliki cookies?
Standardowo przeglądarki internetowe automatycznie przyjmują pliki cookies. Możesz jednak zmienić te ustawienia na indywidualne, tak aby pliki cookies były blokowane dla wszystkich, bądź tylko niektórych stron internetowych. Możesz także usunąć wszystkie lub wybrane pliki cookies.
 
Gdzie mogę zmienić ustawienia lub usunąć pliki cookies?
Mozilla Firefox: Narzędzia / Opcje / Prywatność
Opera: Ustawienia / Preferencje / Zaawansowane / Ciasteczka
Google Chrome: Ustawienia / Pokaż ustawienia zaawansowane... / Prywatność / Ustawienia treści...
Safari: Preferencje / Prywatność
Internet Explorer: Narzędzia / Opcje internetowe / Prywatność


Kontynuuj Zakupy

Kontakt
  • +48 502 999 219
    +48 516 050 450
    info@MotocyklowySklep24.pl

    SELECT
    MotocyklowySklep24.pl
    ul. Szeroka 11, 62-300 Września
    Opineo.pl - opinie o nas
    Copyright ©2017 www.motocyklowysklep24.pl
    Podane ceny zawierają podatek VAT.
    Oprogramowanie i grafika © 2014 Mysklep.pl
    Wszelkie prawa zastrzeżone.